top of page
Featured Posts

Sunneva launches new collections / nýjar línur í mokkaskinni

Sunneva has launched two new collections as part of her shearling fashion design. On top of the more traditional shearling collection MUGGA, she has now introduced two collections with unconventional use of Icelandic lamb skin with other natural materials. The GOLA collection is a combination of shearling and woven Icelandic wool fabric from the young design house VOLKI.

The collection DEMBA is a fusion between shearling, wool fabric and rainproof wax material.

Nýjar óhefðbundnar samsetningar í hönnun á mokkaskinni eru hluti af nýjum fatalínum Sunnevu. Hönnunarlínan GOLA er samsett úr íslensku loðskinni og litríku prjóni úr íslenskri ull frá Volka hönnunarhúsi. Hönnunarlínan DEMBA er samsett úr loðskinni, prjónaefni og vaxefni.

Tags:

Recent Posts
Search By Tags
    bottom of page